050 3380 682 / ​010 2740650 info@fixfort.fi

Remonttiliike Helsinki - FixFort Remontit

Ratkaisut kaikkiin kodin ja yritystilojen saneerauksiin

Palvelukonseptimme perustana toimii ennakkosuunnittelu, tehokkaat ja yksilöidyt ratkaisut ja asiakaslähtöisyys.

Tutustu palvelukonseptiimme!

Ennakkosuunnittelu

Ennakkosuunnittelu, sopiminen ja resurssien oikea mitoitus. Huolellinen ennakkosuunnittelu varmistaa, että työmaalla voidaan keskittyä itse työn tekemiseen. Kun tavoitteet, vastuut ja velvoitteet sovitaan etukäteen, ei näkemyseroja synny työn valmistuttuakaan.

Työ on aina lähes vakiohintaista ja kustannukset ennustettavissa. Työvoiman oikea mitoitus aikataulu- ja tehokkuusvaatimuksiin antaa mahdollisuuden tehdä ”ihmeitä” lyhyessäkin ajassa.

Työn nopea eteneminen. Kun ennakkosuunnittelu ja materiaalihankinnat on tehty huolella, voidaan tyhjäkäynti työmaalla puristaa minimiin ja remontista aiheutuvat haitat asumiselle tai työnteolle yrityksessäsi ovat mahdollisimman vähäiset.

Tehokkuus

Yksilöidyt ratkaisut

Löytää sopiva ratkaisu eri tilanteisiin. Jokaiselle remontille löytyy optimaalinen, hyödyt ja kustannukset optimoiva ratkaisumalli. Meidän tehtävämme on yhdessä kanssasi löytää juuri Sinun tarpeitasi parhaiten palveleva malli ja toteuttaa se haluamassasi aikataulussa.

Asiakkaan palveleminen. Asiakkaanamme Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että osaat kertoa toiveesi meille mahdollisimman tarkkaan ja maksat laskusi ajoissa. Kaikki muu huoli – aikatauluissa pysyminen, työn laatu ja sen valvonta ym. kuuluvat meille.

Asiakaslähtöisyys

Lataa maksuton remontoijan opas

Oppaan kansien välistä löydät tiivistetyn tietopaketin remontin suunnittelusta, budjetoinnista, tarvittavista luvista ja ilmoituksista sekä sopivien toimijoiden valitsemisesta.

Voit samalla olla yhteydessä meihin kaikkien remonttitarpeidesi osalta!

Ole yhteydessä

Tarvitsetko remonttiapua:

3 + 9 =