050 3380 682 / ​010 2740650 info@fixfort.fi

Purkutyöt - FixFort Remontit

Teemme purkutyöt ja piikkaamispalvelut nopeasti, turvallisesti sekä huolehdimme purkujätteen asiallisesta kuljetuksesta jätteenkäsittelylaitokseen.

Pyydä tarjous myös asbestipurusta!

Asbestipurku kuuluu isona osana purkuosaamiseemme

Asbesti on vaarallinen, syöpää aiheuttava aine, jota käytettiin yleisesti vielä 1980 luvun rakentamisessa lähes jokaisessa rakennuksessa.

Asbestia on käytetty rakentamisessa muun muassa putkieristeissä, ruiskutuseristeenä, tasoitteissa, kiinnityslaasteissa, maaleissa, liimoissa, rakennuslevyissä, ilmastointikanavissa, muovimatoissa, saumauslaasteissa, kaakeleissa, vinyylilaatoissa, palokatkoeristeissä, ovissa, palo-ovissa, proppausmassoissa sekä vesikatto- ja julkisivumateriaaleissa.

Aiemmin oli mahdollista tilata remontti asbestipurkutyönä, jolloin rakenteiden asbestipitoisuutta ei tutkittu. 2016 tammikuusta alkaen purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä. Kartoituksen tekijältä edellytetään riittävää perehtyneisyyttä.

Asbestipurkutöitä saavat nykyisin tehdä vain sellaiset yritykset, joilla on siihen lupa, ja töihin pätevät työntekijät. Teemme asbestipurkutyöt nopeasti, turvallisesti ja huolehdimme purkujätteen asiallisesta kuljetuksesta jätteenkäsittelylaitokseen.

Lataa maksuton remontoijan opas

Oppaan kansien välistä löydät tiivistetyn tietopaketin remontin suunnittelusta, budjetoinnista, tarvittavista luvista ja ilmoituksista sekä sopivien toimijoiden valitsemisesta.

Voit samalla olla yhteydessä meihin kaikkien remonttitarpeidesi osalta!

Ole yhteydessä

Tarvitsetko remonttiapua:

11 + 10 =